donderdag 31 juli 2008

Hoe had jij je thee gewild?

Vergeet je ook altijd hoe je collega's hun thee drinken. Met of zonder suiker? En hoeveel dan? Willen ze er ook melk in? En moet dat dan melk met thee zijn of thee met melk? De UK Tea Council heeft daar een handig schema voor gemaakt dat je van hun website kunt downloaden. Maar je kunt natuurlijk ook zelf creatief aan de slag gaan, want misschien heb jij nu net die ene collega die thee met een scheutje citroen wil!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geachte Angela,

Welke theedrinker kent het niet? Je staat s'ochtends op, je kopje thee maar er mist iets. Je weet wat je wilt maar je kan het niet vinden in de aangeboden theeën. Veel punten in bestaande theewinkels kunnen veranderd worden, en juist daarom schrijf ik u.

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jeroen Veldmeijer, 21 jaar oud. Op het moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek, opleiding Commerciële Economie aan de Hanze Hogeschool. Het bedrijfsidee is een theewinkel op te zetten; hierbij krijgt de klant de belangrijke keuze om haar eigen thee samen te stellen op basis van geur, smaak en beleving. Hierbij komt verder sterk naar voren dat de klant de mogelijkheid krijgt de thee te proeven voor aankoop. Momenteel ben ik bezig met een haalbaarheidsonderzoek voor het idee. Wanneer het idee haalbaar lijkt, zal dit idee ook daadwerkelijk door mij uitgevoerd worden.

Om de haalbaarheid van de gespecialiseerde theewinkel te meten heb ik een enquête gemaakt, welke te vinden is onder de link: http://www.uwpinie.nl/Theewinkel. Mijn vraag is of het mogelijk is dat u de enquête onder de aandacht kan brengen bij, de leden van de uw blog, op uw blog of via e-mail?

Afsluitend, mijn verontschuldigingen dat ik u op deze manier schrijf, maar ik kon geen verdere contact gegevens vinden.

Ik zie u response tegemoet.

Met vriendelijk groeten,


Jeroen Veldmeijer

Ps. U kunt mij bereiken via j.veldmeijer@st.hanze.nl

Losse thee zei

Super! Niet gek dat de Engelsen hier een standaard voor hebben. Een land met veel theeleuten.