donderdag 19 oktober 2006

Gratis theeglazen bij Pickwick

Pickwick heeft momenteel een promotieactie waarbij je een gratis glas krijgt tegen inlevering van vijf streepjescodes van Pickwickverpakkingen. Welk soort verpakking maakt niet uit. Je kunt kiezen uit twee soorten glazen (groot en klein). Zo op het eerste gezicht zien ze er best leuk uit; alleen lijkt het oortje me een beetje lastig vastpakken.

Oh, ja voor vijf streepjescodes kun je ook een gratis theetip kiezen. Een wat? Een theetip; past op het grote theeglas. Nooit gehoord van een theetip, maar volgens mij zijn dat van die schoteltjes die je in het restaurant op je theeglas krijgt met een lepeltje en een theezakje. Wat je er thuis mee moet, zou ik niet weten. Als iemand suggesties heeft?

Het leuke van de actie is dat er nu al een levendige ruilhandel is op onder andere Marktplaats. Als je nog ergens streepjescodes hebt liggen kun je ze ruilen voor Shellzegels, Stoepjezegels, DE stickers en nog veel meer. Maar er wordt ook geld geboden: hoogste bod is 3 euro voor 15 streepjescodes. Dat betekent drie glazen (van 4 à 4,5 euro ) voor slechts 3 euro. Scheelt je weer 15 pakjes Pickwickthee drinken.

Meer informatie over de actie vind je op de Pickwicksite.

Geen opmerkingen: